Защо да изберете нас!?

ИНОВАТИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

V-Shape V8-C1 e най-новата машина във Варна, произведена 2012г...

КОРЕКТНОСТ

Реалисти сме и не Ви обещаваме чудеса...

ДОСТЪПНОСТ

Цената няма да е причината да не сте във форма за лятото...

Научете повече

Вакуум кавитация

В козметичната индустрия има много апарати, които работят с  ултразвук (кавитация),  но „РЕВОЛЮЦИЯ“  в тази насока е ръкохватката на „V-Shape V8-C1” (модел 2012г.), която комбинира действието на УЛТРАЗВУКА  с ВАКУУМ МАСАЖ.

Ръкохватка за ВАКУУМ КАВИТАЦИЯ на 'V-Shape V8-C1"

Ръкохватка за ВАКУУМ КАВИТАЦИЯ на ‘V-Shape V8-C1″

Тя е нововъведение в работата с ултразвуковите вълни. В една работна глава са разположени два нискочестотни ултразвукови модула. Вакуумът засмуква и повдига адипозната тъкан нагоре, за да позволи действието на ултразвука да се фокусира САМО върху мястото за третиране.  Ултразвуковите вълни действат под ъгъл от 35° и ултразвукът прониква дълбоко в мастните клетки на третирана зона.  Вибрацията, причинена от нискочестотния ултразвук, предизвиква образуването на микробалончета,които се пръсват (спукват) в мастните натрупвания на адипоцитите (мастните клетки) – втечняват ги и ги правят лесни за изхвърляне по естествен път.  Така се предпазват вътрешните органи и разположените в близост стави.  Терапията е безопасна, приятна и най-важното – ефикасна.

Така се прилагат досега ползваните накрайници за кавитация.

Така се прилагат досега ползваните накрайници за кавитация.

Стандартните апарати работят,  като операторът се опитва ръчно да прегъне кожата, за да се предпазят вътрешните органи (както е показано на снимката). С нашия апарат няма опасност от нежелано въздействие на ултразвуковите вълни върху органите, било то и минимално. Влиянието на вълните е насочено само към разграждане на мастните подкожни мазнини, които се засмукват от вакуумния накрайник.

 

По – подробно що е кавитация?

Кавитация е революционна технология, която благодарение на нискачестота на ултразвуковите вълни, произвежда микроскопични газове под формата на мехурчета, които нарушават мембраните на мастните клетки, без да засягат околните структури. Вследствие на налягането тези мехурчета се пукат и нарушават мембраната на мастните клетки. Последните се превръщат в течност, която се поема от лимфната система, преработва се през черният дроб и излиза от организма чрез отделителната система. Процедурата е напълно безболезнена. Не се изисква период на възстановяване. Процедури са кратки и дават бързи резултати. Резултатът се усеща (при пипане на мастните участъци) още след втората-третата процедура, но за да сме реалисти – е видим след петата-щестата процедура.

ВАЖНО! Не бива да се прекалява с продължителността на процедурите, за да може засегнатите мастни клетки да се преработят и изхвърлят от организма, без да затормозяват черния дроб и бъбреците. За да стане това здравословно и коректно е нужно между процедурите да има минимум 4-5 дни разстояние.

 

Медицинската аргументация на ултразвуковата кавитация описва следните състояния:

images (35)ЛИПОЛИЗА – триглицеридите (TGs) в мастните клетки се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол. Свободните мастни киселини са неразтворими във вода. Те се свързват с албумин, пренасят се към черния дроб и се обработват от организма по естествен път.
ЛИПОКЛАЗИЯ – последващият процес от кавитацията, при който се разрушава мембраната на мастните клетки и по този начин се освобождава триглицеридите от самите клетки.(Голяма част от триглицеридите се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол, както вече описахме.) Ако триглицеридите не се разпаднат (на свободни мастни киселини и глицерол, както описахме по-горе), те се свързват с липопротеини, (които се намират се в лимфата), които се разграждат и така биват обработени от черния дроб. В черния дроб се разпадат на свободни мастни киселини и глицерол.
ЛИПОИНДУКЦИЯ – Третата фаза е когато клетъчната мембрана на мастните клетки се разруши до степен, в която не може да се възстанови в организма и той се принуждава да я преработи и придвижи към отделителната система.
Освободените триглицериди или техните производни се изхвърлят от организма по естествен начин, като се придвижат по лимфната система, към лимфните възли, рециклират се през черният дроб и се изхвърлят от организма чрез урината. Процесът на отвеждането е естествен, не изисква допълнителни медикаменти и на практика няма странични явления.

 

Какво да знаем за поведението ни след процедурата:

images (10)- Процедурата е напълно безболезнена и човек може незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот. Възможно е да има леко зачервяване на обработения участък, което изчезва до 10-20 мин. след манипулацията.

- За да се стимулира лимфодренажа след всяка една процедура, а и между тях извършвайте ръчен или вакуумен лимфен дренаж на третираната зона. Това подпомага изтласкването на течността от междуклетъчното пространство към лимфната система. Moже да правите масаж и между процедурите.

- Спазвайте здравословен режим на хранене. Избягвайте обилен прием на мазни животински продукти, мазно сирене, много слънчогледово олио. Зехтинът разбира се е позволен. Около 2-3 дни след процедура избягвайте обилен прием на въглехидрати – ориз, сладки, захар и тесто. Приемайте повече протеин – яйца, немазно месо, риба. Комбинирайте със салтати и плодове.

nalivaiki_voda

-  Задължително приемайте  от   1,5  до   2,5 л. вода на ден. Препоръчваме да започнете деня с чаша вода.

- Хубаво е да се движите – ходете, плувайте! Сърдечният ритъм се подобрява, както и подвижността на мускулите и това води до по-добро усвояване на мазнините и изхвърляне на токсините.

- Не вземайте лекарства, в които има ацетилсалицилова киселина (аспирин и др.) няколко дни преди започване и по време на процедурите.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ. Кавитацията не се препоръчва при:

• Форми на чернодробно заболяване, повишени стойности на холестерол и сериозни проблеми с бъбреците, защото процедурата е свързана с преработката и изхвърлянето на разрушените мастни субстанции.
• Тежка хипертония, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли, заболявания на щитовидната жлеза, при болни от злокачествено заболяване или епилепсия. • При настинка, грип.
• Бременни или кърмещи жени или при жени в месечен цикъл.
• Когато в тялото на пациента има медицински метални заместители, устройства, или пейсмейкър.
• При алергии на кожата, изгаряния, при наличието на отворени или незараснали рани, при разширени вени.
• На лицето, шията, глезените, лимфните възли и директно върху ставите, тази терапия не може да се прилага.

images (37)ВАЖНО!!!

За да се стимулира лимфопотока – след процедурата с ултразвук (кавитация) направете на третираната зона ръчен масаж или вакуумен лимфен дренаж с машината. Може да се комбинира се инфраред светлина и радиочестота. Дрениращият ефект активира лимфната система, което спомага на тялото да изхвърли получените при кавитацията токсини. Ако кавитацията се комбинира с биполярната нискочестотна радиочестота (RF), то ще се стимулира производството на колаген и еластин и ще се постигне изглаждане на кожата.

8-10 часа след процедурата не обливайте тялото със студена вода.

 

“Студио М”  работи  всеки ден, с разширено работно време, за да е удобно на клиента, но само с предварително записване на часове.

Цени на процедурите.

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ.

Консултацията е безплатна! Заповядайте!