Защо да изберете нас!?

ИНОВАТИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

V-Shape V8-C1 e най-новата машина във Варна, произведена 2012г...

КОРЕКТНОСТ

Реалисти сме и не Ви обещаваме чудеса...

ДОСТЪПНОСТ

Цената няма да е причината да не сте във форма за лятото...

Научете повече

Моделиране на тяло

ДА АТАКУВАМЕ ЦЕЛУЛИТА С ЧЕТИРИ  КОМБИНИРАНИ ТЕХНОЛОГИИ,  с които работи „V-Shape V8-C1.

 

Кавитацията  е метод, при който нискочестотни ултразвукови вълни, произвеждат микроскопични газове (мехурчета), които вследствие на налягането се пукат и нарушават мембраната на мастните клетки. Последните се превръщат в течност, която се поема от лимфната система и се изхвърля от организма чрез отделителната система. Процедурата е напълно безболезнена.

RF лифтингът стимулира производството на колаген, повишава еластичността на кожата на лицето и тялото.

Вакуумният масаж спомага за разбиването на мастните натрупвания, стимулира лимфната, кръвната циркулация и притока на кислород. Подобрява метаболизма и отводняването. Кожата става по-гладка. Увеличава ефекта от RF лифтинга и кавитацията.

Инфраред светлината чрез затопляне ускорява метаболизма, спомага за по-доброто подхранване на тъканите и по-лесното отстраняване на отпадъчните вещества.

Как ще се комбинират технологиите, зависи                                                  от индивидуалното images (6)състояние  на клиента.
За ПО-ГОЛЕМИ мастни натрупвания в зоната на корема, седалището и бедрата се препоръчва ПЪРВО обработване с УЛТРАЗВУК (кавитация) + ВАКУУМ  МАСАЖ,  което e  НАЙ–УСПЕШНИЯТ МЕТОД  за  разбиване  на ДЪЛБОКИТЕ  СТАРИ  ЦЕЛУЛИТНИ  НАТРУПВАНИЯ.

На ВТОРИ етап се работи с радиочестота (RF), за да се стимулира лимфо  и кръво- потока,  както и притока на кислород. Aктивира производството на колагена и се постигa ефект на освежаване, заглаждане и стягане на кожата.

Вакуумният масаж и инфраред светлината спомагат за ускоряване на тези процеси.

Борбата с целулита е „безмилостно жестока”, но НЕ и безнадеждна!

Запознайте се по- подробно  с двата вида терапии, които предлагаме:

-  ВАКУУМ КАВИТАЦИЯ  на  тяло; 

-  РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ  на  тяло.

Възползвайте се от АКТУАЛНИТЕ  ПРОМОЦИИ!

Консултациите са безплатни! Заповядайте!

“Студио М”  работи  всеки ден, с разширено работно време, за да е удобно на клиента, но само с предварително записване на часове.