Защо да изберете нас!?

ИНОВАТИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

V-Shape V8-C1 e най-новата машина във Варна, произведена 2012г...

КОРЕКТНОСТ

Реалисти сме и не Ви обещаваме чудеса...

ДОСТЪПНОСТ

Цената няма да е причината да не сте във форма за лятото...

Научете повече

RF + инфраред + вакуум

По – подробно що е RF (Радиочестотен лифтинг или още наричан Радиофреквенция).

images (35)Радиочестотният поток се използва в медицината от години. Уредът използва 1MHZ радиочестота, което предизвиква точно преценено ниво резонанс на водните молекули, задвижва ги ротационно. Това генерира топлина, което допринася първоначално до скъсяване и на следващ етап до моделиране на колагеновите нишки. Дермалните фибробласти произвеждат нов колаген, който узрява и образува здрава мрежа и така изпъва фините бръчки, а по-дълбоките – видимо заглажда. Процедурата подобрява циркулацията на кръв, тъй като организмът изпраща кръв към третирания участък, а това увеличава и притока на кислород. Радиофреквенцията /RF/ води до стягане и повдигане на кожата на лицето, шията, корема, ръцете и всяка една друга област Получените резултати могат да се сравнят с тези на лифтинг, без да минавате през травмираща операция.

images (2)Този процес е бавен, и зависи от състоянието, в което е лицето или съответния участък. Ние сме реалисти и не Ви обещаваме мигновен магичен ефект. Видими резултати се забелязват след 4-5 процедура, а крайният ефект се вижда месец след края на терапията,  защото биологичният процес на колагеновото ремоделиране трае 10-12 седмици. 

Комбинацията със инфраред светлинни вълни, увеличават метаболизма и ефекта от процедурата – постигане на стегната, здрава и свежа кожа. Процедурата е напълно безболезнена.

Препоръчва се курс от 8-12 процедури (през 4-6 дена), за да се завърши цикъла и ефектът да е траен. В годината се правят 2-3 курса за да се избегне отново образуването и втвърдяването на нов дебел слой от мастни тъкани.

 Ефекти от процедурата с RF (радиочестотен лифтинг) + инфраред светлина + вакуум масаж?

images (16)• Борба с целулита и обемните мастни натрупвания. Тялото има определен процент от резерви, които са необходими за организма.
• Загуба на тегло и оформяне и склуптуриране на тялото за по-добър силует. Намалява обиколките на ханша, бедрата
• Подмладяване на кожата, повишаване на еластичността. Стягане на увисналата кожа на предмишниците. Премахва удебеляването около колената.
• Оръжие в борбата с така нар. „бирено коремче“ и паласките.
• Стимулира производството на нов колаген и подобрява кожния метаболизъм.
• Отпадъците от метаболизма се премахват чрез лимфата, следователно предлага цялостно лимфно източване на тялото;
• Разлика (при напипване) в състоянието на мастните тъкани има още след няколко процедури, но (нека бъдем реалисти) видими резултати започват да се наблюдава след 4-5 процедура.

 

Какво да очакваме след процедурата?!

- Процедурата е напълно безболезнена и човек може незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот. Възможно е да има леко зачервяване на обработения участък, което изчезва до 10-20 мин. след манипулацията.
- Спазвайте здравословен режим на хранене. По време на терапията  избягвайте обилен прием на мазни животински продукти, мазни храни и алкохол. Зехтинът разбира се е позволен. Избягвайте обилен прием на въглехидрати – ориз, сладки, захар и тесто. Приемайте повече протеин – яйца, немазно месо, риба. Комбинирайте със салати и плодове.
- Задължително приемайте от 1,5 до 2,5 л. вода на ден. Препоръчваме да започнете деня с чаша вода.
- Да не се излагат обработените участъци на пряка силна слънчева светлина.
- Хубаво е да се движите – ходете, плувайте! Сърдечният ритъм се подобрява, както и подвижността на мускулите и това води до по-добро усвояване на мазнините и изхвърляне на токсините.
- Възможно е да има леко зачервяване на обработения участък, което изчезва до 30 мин. след манипулацията.
- Следваща процедура след 4-6 дни.

Противопоказания. Кога не бива да се прилага радиочестотен лифтинг?!

- Метални импланти в тялото, пейсмейкър.
- Лазерна епилация (желателно е процедурата да се приложи 3 дни преди или 7 дни след лазерната процедура).
- При активни алергии на кожата, възпалено акне, изгаряния, при наличието на незараснали рани;
- След активно (т.е. ако кожата е зачервена или болезнена) излагане на кожата на слънце или солариум – да се изчака 5-6 дни.
- При бременни или кърмещи жени. Жени, по време на месечен цикъл.
- При зони с разширени вени.
- Ако страдате от тежка хипертония, хиперлипидермия, диабет, проблеми на кръвообращението и кръвоносните съдове, както и на лимфните възли.  При онкологични и автоимунни заболявания, епилепсия. Не се препоръчва по време на остра настинка и грип.

ВАЖНО!!!

За процедурите с RF(радиочестота) масажът не се извършва непосредствено след обработването на участъка, а 24ч. след това. Така се постига ефективно стимулиране на лимфопотока, кръвоснабдяването, което спомага на тялото да изхвърли отделените токсини. 8-10 часа след процедурата не обливайте тялото със студена вода.

 

“Студио М”  работи  всеки ден, с разширено работно време, за да е удобно на клиента, но само с предварително записване на часове.

Цени на процедурите.

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ.

Консултацията е безплатна! Заповядайте!